Acasă Muzica Cristina Rus isi reia concertele

Cristina Rus isi reia concertele

187
0
DISTRIBUIȚI

O veste buna si una proasta pentru fanii Cristinei Rus: artista isi reia concertele, insa nu se deplaseaza la mai mult de 160 de km de Bucuresti.

Cristina Rus
Cristina Rus

Cu trei bone la activ, mămica Cristina Rus nu se poate dezlipi prea mult timp de fiul ei Dragoş, în vârstă de doar nouă luni.

În această săptămână Cristina Rus îşi va relua concertele, însă nu oricum. După pauza de aproximativ un an, cantareata revine pe scenă cu un nou look, însă, nu toţi fanii vor avea ocazia să dea ochii cu ea.

Fosta partenera a Andreei Banica nu onorează invitaţiile, de a concerta, care sunt in afara granitei oraşului Braşov. Cu un exces de bone la activ (Dragoş  Jr este îngrijit de trei bone, şi în cel mai scurt timp o va avea şi pe a patra), Cristina este de părere că mama trebuie să stea lângă copil.

„Zilele astea voi avea primul concert. Mai am câteva programate, însă nu pot să onorez toate invitaţiile, pentru că nu-mi permit să lipsesc nopţile de acasă. Trebuie să stau cu Dragoş. Şi aşa nu-mi vine să merg nici la concertele pe care le am în Bucureşti. Voi avea spectacole prin apropierea Bucureştiului, cel mai departe la Braşov”, a declarat Cristina Rus, în exclusivitate, pentru ziarul „Naţional”.

Foto: Zoltan Lorencz

DISTRIBUIȚI