Acasă Muzica CRBL, in cautare de funduri hot!

CRBL, in cautare de funduri hot!

54
0
DISTRIBUIȚI

CRBL cauta fetele cu cele mai hot posterioare din Romania pentru videoclipul piesei “Hey, mama”.

crbl2Ultima zi de mai este prima zi de concurs, cind CRBL da adunarea si cheama la apel toate fetele posesoare de forme apetisante. Departe de el gandurile ascunse sau murdare! Scopul este unul cat se poate de serios: cauta fete frumoase care urmeaza sa apara in videoclipul piesei sale si in campania de promovare a acestuia. Artistul da startul la inscrieri din 31 mai si, pina pe 10 iunie, toate doritoarele pot dovedi prin fotografii postate pe www.crbl.ro ca sint cu adevarat “Hey mama!”.

Daca ProFM a lansat campania cu <Silicoane pentru fane> ma bucur ca mi-a ramas si mie o parte atractiva de <exploatat> pentru clipul meu. Ideea mi s-a concretizat in minte cind am aflat ca in aceasta perioada s-au implinit 65 de ani de la inventia bikinilor. Si eu spun ca este o inventie ce merita apreciata la adevarata ei valoare. Numai buna pentru Hey mama!”, spune CRBL. Artistul recunoaste totusi ca nu e chiar de capul lui sau mai précis ca nu are nicio sansa sa isi faca de cap, pentru ca unul dintre juratii implicati in alegerea fetelor este nimeni alta decit Elena, sotia lui. El ca el, dar cu siguranta fanii sai au promisiunea unei veri fierbinti odata cu lansarea clipului.

Fetele care se gindesc sa incerce trebuie sa stie ca din 11 pina  pe 16 iunie vor fi votate pe site, iar imediat in ziua urmatoare sunt anuntate cele 20 finaliste. Acestea vor participa pe data 19 iunie la un super eveniment cum numai CRBL putea sa gandeasca: piscina, soare, muzica buna si multa distractie. Doar 10 vor fi alese sa ii infrumuseteze videoclipul lui CRBL. Incepind de astazi, detaliile concursului sint afisate pe www.crbl.ro.

DISTRIBUIȚI