Acasă Muzica CRBL a ales cele mai hot posterioare pentru clipul „Hey Mama”

CRBL a ales cele mai hot posterioare pentru clipul „Hey Mama”

147
1
DISTRIBUIȚI

25 dintre cele mai sexy fete din Bucuresti si din tara au fost prezente la preselectii, cu dorinta de a ramine printre finalistele pentru videoclipul “Hey Mama”. CRBL a dat startul evenimentului inarmat cu un juriu pe masura, alcatuit din Oana Tache, VJ la MTV, Lucian Mitrea impresar,  si sotia sa Elena, supervizat de colega lui de la ProFMMadalina Vintila, cea care a participat la antrenamentul lui ca DJ de radio.

IMG_7174_resize(1)

Concursul a inceput cu o proba in care fetele au defilat in costume de baie, cea de-a doua in care au intrat in piscina si ultima – decisiva in care au dansat pe cuburi, in fata juriului, doua cite doua.

Nu am ales doar in functie de felul in care arata, ci si dupa cum danseaza, dupa  atitudine, daca au curaj, sunt dezinhibate si arata ca stiu sa se distreze. Cred ca publicul a fost multumit dupa cum a reactionat si cred ca fost o dupa amiaza frumoasa. Chiar sexy as putea spune. Acum toata lumea se asteapta sa urmeze un videoclip cu tipe dezbracate, dar conform definitiei CRBL o sa fie unul atipic si original. O sa aveti o surpriza”, promite artistul care cat de curand il va finaliza.

IMG_7352_resize(1)In timpul concursului, CRBL a avut parte si de un moment care i-a dat mari emotii. La preselectia “Hey Mama” a fost prezenta si o echipa a emisiunii Happy Hour, care, sub pretextul ca filmeaza un making of al evenimentului, a venit pentru a-i pregati o farsa. El s-a trezit astfel, in mijlocul celei de a doua probe ca un baiat a facut o criza gelozie, pentru ca l-a vazut uitandu-se mult mai mult la fundul uneia dintre concurente, aceea fiind iubita lui. Muzica s-a intrerupt, “prietenul” gelos a devenit din ce in ce mai agresiv si toti oamenii din jurul piscinei au venit mai aproape. Cum a gestionat CRBL conflictul si cum a reactionat in cele din urma cand s-a trezit cu un tort in forma de microfon, cadou special de la Maruta cu urari anticipate de “La muti ani”, telespectatorii vor vedea la Happy Hour. Astfel, CRBL a inceput inca de pe acum sa isi serbeze ziua de nastere, care va fi pe 30 iunie, data la care implineste 33 de ani. Acesta este si momentul cind el a decis sa lanseze videoclipul “Hey Mama”, facand astfel un cadou si fanilor lui.

Vezi mai multe poze aici

DISTRIBUIȚI