Acasă Muzica Ciprian Robu, apreciat la premiile MAD din Grecia

Ciprian Robu, apreciat la premiile MAD din Grecia

57
0
DISTRIBUIȚI

Daca Inna si Dan Balan au prestat pentru greci anul trecut la cele mai importante premii muzicale MAD, anul acesta producatorul roman Ciprian Robu a fost invitatul de seama cu piesa FUN (O Eh A) interpretata de Eleni Foureira in varianta greaca (Paikse Mazi mou – FUN), desemnata cea mai sexi artista din GCiprian Robu - MAD AWARDS 2011recia.

La premiile MAD 2011 au participat peste 10.000 de oameni din toata tara si a avut loc in Atena, evenimentul, fiind considerat cel mai important al anului, a fost transmis in direct de cele mai importante televiziuni nationale. Pe aceeasi scena alaturi de DJ Ciprian Robu au mai cantat si Mohombi – Bumpy Ride, T-pain, Jessica 6, Helena Paparizou, Despina Vandi, Saki Rouvas si multi altii.

Robu a fost insa cel mai apreciat si i s-a propus sa licentieze piesa „Ciprian Robu ft Blanche- Fun (O Eh A)” in varianta originala fiind interpretata de catre Raluca Albu, fosta componenta a trupei Funky Dj’s, prin una dintre cele mai prestigioase case de discuri din lume EMI.

Mai jos puteti vizualiza video din timpul evenimentului dar si piesa originala impreuna cu Blanche, varianta unplugged. Ciprian Robu ft Eleni Foureira – Paikse Mazi mou – FUN (Oh Eh A) MAD AWARDS 2011 Grecia.

DISTRIBUIȚI