Acasă Muzica Chris Mayer the Supplier si J. Yolo si-au deschis magazin la PRO...

Chris Mayer the Supplier si J. Yolo si-au deschis magazin la PRO FM

156
0
DISTRIBUIȚI

MusicExpertCompany prezinta „Back To Life„, noul single semnat Chris Mayer, realizat in colaborare cu J. Yolo, care s-a lansat in premiera miercuri la ora 22.00 pe ProFM.

artwork mayer back to lifePiesa este produsa de MayerYolo si Connect-R, iar despre ea Chris Mayer a declarat ca: „este rezultatul unor foarte multe si complexe minti la un loc, iar la soundul final au contribuit colegii si prietenii mei Deepside Deejays. Va invit sa o ascultati, nu are cum sa nu va placa :)).”

“E un sentiment placut sa faci o piesa si sa iasa alta, mai tare. Insa… piesa asta a depasit limitele mele de asteptare si m-am convins: Mayer e dus! One Love!”  completeaza J.Yolo

Chris Mayer este unul dintre cei mai in voga artisti de la noi. A lucrat cu nume ca Vali Barbulescu, Nick Kamarera, Funky Djs, Fly Project, Adrian K., DJ Project, Connect-R, Arsenium, Jimmy Dub, Dj Sava, Raluka si altii.

Compozitor, textier, remix-er si live performer, Chris Mayer se imparte intre studio, club, butoane si clape, toate acestea 4 The Love Of Music!

DISTRIBUIȚI