Acasă Muzica Bogdan Croitoru a investit 50.000 de euro in proiectul Bob Taylor

Bogdan Croitoru a investit 50.000 de euro in proiectul Bob Taylor

269
0
DISTRIBUIȚI

bogdan croitoruDupa ce a dat lovitura cu piese ca „Deja Vu” (feat. Inna), „Damelo” si  „Persia”, acum este pe val cu un nou single, „Shake it Up”, melodie care a fost deja licentiata in toata Europa si se bucura de un succes nebun pe internet, inregistrand peste 50.000 de vizualizari in mai putin de o saptamana de la lansarea sa oficiala. La piesa „Shake it Up”, Bob Taylor colaboreaza cu Mellina, o frumoasa cantareata, compozitoare si dansatoare profesionista care i-a fost recomandata de Radu de la Play&Win.

“Am investit atat personal cat si pe plan material in acest proiect al meu de suflet. Bob Taylor este un brand international, creat de la zero, fara ajutorul nimanui, cu ideile mele, cu marketing-ul meu. Imi respect mult fanii si am vrut sa arat ca exista si in Romania oameni talentati care isi permit sa
faca un produs de nivel international, cu care sa ne mandrim peste tot in lume. Avem cele mai frumoase cluburi din Europa, avem cele mai frumoase femei din lume si am filmat un videoclip spectaculos la hit-ul “Persia” in care am folosit un iaht si un elicopter. Deci se poate face treaba buna si de calitate si in Romania. Ar trebui sa fim mandri cu artistii nostri”, spune Bob Taylor, care a investit nici mai mult nici mai putin de 50.000 de euro in acest proiect. “Piesele mele sunt semnate la cele mai  mari case de discuri din lume precum Spinnin Records, Universal, Vidisco, Dance Paradise UK si se asculta in Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, America, UK, India…”, spune Bob Taylor.

In primele trei videclipuri pentru piesele „Deja Vu” (feat. Inna), „Damelo” si  „Persia”, Bob Taylor a investit cate 10.000 de euro pentru fiecare filmare in parte. A urmat apoi cel mai recent videoclip pe care l-a lansat vineri, 25 noiembrie, la single-ul „Shake it Up”, care nu s-a lasat mai prejos. Pentru echipamentul de DJ care include aparatura de ultima generatie, Bob Taylor a scos din buzunar 8.000 de euro, iar daca mai punem la socoteala si vestimentatia de scena care nu e deloc de neglijat, ajungem la o suma pe care multi s-ar gandi s-o investeasca intr-o casa.

DISTRIBUIȚI