Acasă Muzica Bilete epuizate la concertul Demis Roussos!

Bilete epuizate la concertul Demis Roussos!

48
0
DISTRIBUIȚI

Cu 2 saptamani inaintea concertului extraordinar de sarbatori al lui Demis Roussos, biletele din categoria 5, cea pentru care costul este de 50 de lei, au fost deja epuizate! Acest lucru vine ca o confirmare a faptului ca publicul roman apreciaza muzica de calitate si artistii unici precum Demis Roussos.


Concertul din 4 decembrie este organizat de Project Events si va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti. Concertul Demis Roussos va fi unul special, dedicat sarbatorilor de iarna, in care artistul grec va sustine un recital live, acompaniat de o trupa de instrumentisti. Demis a pregatit si cateva surprize admiratorilor lui, urmand sa cante si cateva piese impreuna cu un cor de copii de la noi din tara!
Piese precum Silent Night, Amazing Grace, Ave Maria, Mary’s Boy Child vor aduce publicului emotia sarbatorilor de iarna! Artistul grec va canta si piesele care l-au consacrat si care i-au adus peste 100 de discuri de aur, platina si diamant: Forever and Ever, My Friend the Wind, Zorba, Goodbye My Love Goodbye, Someday, Lovely Lady of Arcadia.

Fanii prezenti la acest concert vor avea ocazia sa asculte si piese de pe noul album al artistului, intitulat Demis, despre care acesta afirma ca este total diferit de celelalte, continand si piese cu influente blues si soul.

Biletele se pot achizitiona de la Sala Palatului, Magazinele Diverta, Muzica, Palatul Copiilor, Librariile Eminescu si on-line de pe www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro si www.ticketpoint.ro.

Au mai ramas inca 5 categorii de bilete, preturile acestora fiind diferite, in functie de categoria din care fac parte:

–          VIP –  300 RON

–          Categoria 1 – 250 RON

–          Categoria 2 – 200 RON

–          Categoria 3 – 150 RON

–          Categoria 4 – 100 RON

–          Categoria 5 – 50 RON – bilete epuizate

Eveniment organizat de Project Events si sustinut de Europa FM, Libertatea, Romania Libera, Ring, Vip, Sapte Seri, Jurnalul National, Unirea Shopping Center, Bucharest NightLife, Bucuresti www, Port.ro, AgentiaDePresaMondena.ro, eMulte.ro, Apropo.ro, iConcert.ro, BestBusic.ro, BucharestHerald.ro, eComunicate.ro, Zoom, Indoor Media, Diverta, Elevate, Sugar Media, Wide Screen Media, Spard Team si Carpat Guard.

DISTRIBUIȚI