Acasă Muzica Beyonce a Romaniei lanseaza alternativa pentru Autobuzul Elenei Udrea: limuzina de 60.000...

Beyonce a Romaniei lanseaza alternativa pentru Autobuzul Elenei Udrea: limuzina de 60.000 de euro

205
0
DISTRIBUIȚI

Veronika 3Veronika (ex-Wassabi), supranumita Beyonce a Romaniei, si colegul ei, Julian M, au rezervat o limuzina de 60.000 de euro special pentru fanii lor care isi doresc sa traiasca, macar pentru o zi, ca superstaruri.

Cei doi artisti au dat startul unui concurs pe website-ul lor www.julianm.ro prin care castigatorul va fi plimbat, alaturi de sase prieteni, prin Bucuresti, pe traseul Autobuzului Elenei Udrea, insa de aceasta data intr-o limuzina de lux.

Apoi, vor lua cina la un restaurant exclusivist si vor avea sansa sa petreaca o noapte alaturi de Julian M. si Veronika intr-un club de fite din Bucuresti.

„Piesa noastra Superstars transmite mesajul ca fiecare dintre noi poate deveni Superstar, chiar si pentru o zi. Cei care vor sa participe la concurs trebuie sa acceseze www.julianm.ro si sa ne trimita o poza surprinsa in momentul in care ei s-au simtit ca niste Superstaruri. Indiferent ca fotografia respectiva a fost realizata la birou, intr-un oras din strainatate, la un eveniment monden, la mare sau in virful muntelui”, declara Julian M.

Concursul se desfasoara pana pe 15 decembrie, urmand ca pe baza fotografiilor trimise sa se aleaga Superstarul.

„Il invitam pe Superstar sa se distreze alaturi de noi. Ne vom plimba cu limuzina, ne vom rasfata cu delicatese intr-un restaurant de lux si apoi vom petrece pana dimineata impreuna in cel mai tare club din Bucuresti”, spune Veronika.

Julian M si Veronika formeaza cel mai nou proiect de pe piata muzicala romaneasca, cei doi lansand impreuna piesa „Superstars”. Julian s-a facut remarcat ca si membru al trupei Morandi, in vreme ce Veronika a facut parte din trupa Wassabi.

DISTRIBUIȚI