Acasă Muzica Asculta remixul DJ Dark & Shidance la piesa Rihannei, „You da one”

Asculta remixul DJ Dark & Shidance la piesa Rihannei, „You da one”

363
0
DISTRIBUIȚI

rihanna-you-da-one-cover ( Dj Dark & Shidance remix)Rihanna profita de orice moment, acum ca se afla in preferintele publicului de pe intregul mapamond! Artista a ajuns in doar sase ani la al saselea album „Talk That Talk” care a fost lansat pe piata pe 21 noiembrie.

Dupa ce a inregistrat un succes neasteptat in toate topurile internationale cu piesa „We Found Love” ft. Calvin Harris, Rihanna, cantareata originara din Barbados, a ales pentru cel mai nou single o piesa cu influente R’n’B „You Da One„, care acum dispune de un remix semnat DJ DARK & SHIDANCE, cei doi producatori romani, unii dintre cei mai viscerali ai momentului care au primit un feedback foarte pozitiv si din partea artistilor internationali precum Jeremih & 50 Cent pentru piesa „Down on me”.

„You Da One” este o piesa cu personalitate cu un sound r’n’b, pana la urma acest stil o defineste pe Rihanna, putem spune… noi am incercat sa actualizam aceasta piesa, am incercat sa o adaptam stilului nostru, sa impregnam „vocea de aur” pe suportul muzical din platina daca ne permite-ti aceasta metafora” incheie Dj Dark & Shidance.

Who’s da one?  ramane sa aflam. Pana atunci, asteptam parerile voastre!

DISTRIBUIȚI