Acasă Muzica Annes: „Showbiz-ul romanesc nu suporta comparatie cu Hollywood-ul”

Annes: „Showbiz-ul romanesc nu suporta comparatie cu Hollywood-ul”

167
0
DISTRIBUIȚI

Annes prefera sa se dedice in totalitate muzicii. Cantareata a recunoscut ca tot ceea ce face este din dragoste pentru muzica, chiar daca in Romania showbiz-ul nu este la nivelul  celui american.

 foto AnneseMulte.ro: Cat timp iti ocupa muzica?
Annes: Muzicii ii  dedic tot timpul de care dispun pentru ca, muzica face parte din viata mea de cand ma stiu; mai cu seama atunci cand lucrez la un single sau un album nou asa cum se intampla in aceasta perioada.  Fie ca sunt in studioul de inregistrari, fie la repetitii cu band-ul, concertele, toate lucrurile pe care le fac pentru imaginea mea, tot ce tine de aparitia mea publica sunt pentru cariera mea, pe care incerc sa mi-o construiesc pas cu pas, toate sunt pentru dragostea mea fata de muzica si de aceasta meserie. In plus, orice lucru obisnuit si normal pe care il fac il impletesc cu muzica. Muzicii i-as dedica tot timpul din lume.

eMulte.ro: Care este ziua preferata din saptamana?

Annes: Ziua preferata este fiecare zi in care sunt pe scena si cant in fata publicului, deci asta poate insemna oricare zi a saptamanii.


eMulte.ro: Cum alegi sa te relaxezi?
Annes: Tot cu muzica ma si relaxez, fie ca fac sport –cycling, noua mea pasiune de exemplu, care se face cu muzica, fie o sauna prelungita cu o muzica de relaxare, fie masaj cu aromoterapie cu muzica ambientala.

eMulte.ro: Care este cel mai important cadou pe care l-ai primit? Ce semnificatie are?
Annes: Toate cadourile pe care le-am primit de-a lungul timpului sunt importante pentru ca le-am primit numai de la persoane foarte dragi mie. Daca trebuie sa nominalizez unul fara indoiala ar fi inelul de logodna. Semnificatia lui – daca incerc sa o explic in cuvinte isi pierde semnificatia.


eMulte.ro: Ai poza goala daca ti s-ar oferi o suma consistenta?
Annes: Am pozat in ipostaze mai “sexy”, dar nud nu as poza pentru niciun fel de suma. Este o alegere personala si atat.

eMulte.ro: Ce parere ai despre operatiile estetice?

Annes: Operatiile estetice un subiect cu istorie… chirurgia estetică sigur nu este o invenţie a divelor de la Hollywood, cu atat mai putin a femeilor din Romania.
Ne bucuram ca in zilele noastre operatiile estetice nu se mai fac de catre barbierii italieni ca in Renastere
🙂

eMulte.ro: Ce crezi despre starletele din Romania? Dar despre dive?
Annes: Cred ca aceste denumiri de “starlete” si “dive” trebuie sa ramana la cei care le-au si inventat nu pentru ca noi nu am avea femei frumoase, de cariera, actrite sau cantarete exceptionale, ci pentru ca showbizz-ul din Romania nu suporta comparatie cu Hollywood-ul.

eMulte.ro: Daca ai sti cu siguranta ca ai obtine o suma importanta de bani, ai accepta sa fii implicata intr-un scandal care te-ar mentine „in gura
presei”?
Annes: Genul acesta de atentie din partea presei prin scandaluri si nenorociri nu este pentru mine.

DISTRIBUIȚI