Acasă Muzica Annes se implica in campanii umanitare

Annes se implica in campanii umanitare

140
0
DISTRIBUIȚI

Cantareata a donat carti pentru scoli si licee

annes campanie umanitaraAnnes intentioneaza sa se implice in campanile umanitare care au ca scop ajutorarea copiilor si  nu numai.  Luna iunie a inceput bine pentru cantareata, asa ca vedeta a facut deja cateva donatii.

Centrul International pentru Egalitate de Sanse (CIES) impreuna cu Centrul Educational de tineret si dezvoltare durabila „Pilula Zero” si TSD 5 au demarat campania „Coperti pentru suflet”, donare de carte, care se va derula la inceput pentru bibliotecile unor scoli generale si licee din Bucuresti. Cantareata Annes a raspuns invitatiei de a dona carti si de a participa la aceasta campanie alaturi de cativa tineri voluntari. Impreuna cu promotorii campaniei „Coperti pentru suflet”, Annes spera sa aduca zambetul pe buze celor pasionati de lectura, care nu au posibilitati sa-si cumpere carti.

“Sper ca aceasta actiune sa se dezvolte si la nivel national, invitatia ramanand astfel deschisa tuturor donatorilor si iubitorilor de carte, in urmatoarele etape ale campaniei”, spune cantareata, indemnand astfel oamenii cu suflet mare sa i se alature.

DISTRIBUIȚI