Acasă Muzica Annes a avut o aniversare foarte dulce-cantareata a primit doua torturi

Annes a avut o aniversare foarte dulce-cantareata a primit doua torturi

169
0
DISTRIBUIȚI

Cantareata Annes si-a serbat aseara ziua de nastere, in compania catorva prieteni, intr-un cadru mai restrans, la Vatra Neamului, locul preferat al ei si al iubitului sau, Dan Anghel.

Daca anul trecut si-a petrecut ziua de nastere in compania colegilor de breasla care i-au organizat o petrecere surpriza, anul acesta Annes s-a aniversat intr-un cadru mai intim, in compania celor mai dragi prieteni, la restaurantul Vatra Neamului, locul preferat al ei si al iubitului sau, Dan Anghel.

“Anul trecut mi-am serbat ziua in compania colegilor mei si am avut parte de o petrecere surpriza. Acum, de ziua mea, am fost mai cuminte. Prima parte a zilei am petrecut-o, ca in fiecare an cu familia,  iar seara mi-am scos cativa prieteni la restaurantul meu preferat, unde merg cu Dan aproape saptamanal, sau de cate ori avem drum spre Ploiesti. Ne-am simtit bine, intr-o atmosfera de poezie, pentru ca pe perete sunt asezate la loc de cinste tablouri cu mari scriitori romani, iar mancarea a fost excelenta”, spune cantareata, care  a primit o multime de flori si cadouri, dar si doua torturi, unul in forma de gargarita, iar altul in forma de chitara.

DISTRIBUIȚI