Acasă Muzica Angi (Pin-Up Girls): “Mi-e dor sa o revad pe Teo la televizor!”

Angi (Pin-Up Girls): “Mi-e dor sa o revad pe Teo la televizor!”

274
0
DISTRIBUIȚI

Pin-Up GirlsAngi, bruneta din trupa Pin-Up Girls, ii duce dorul lui Teo Trandafir. Cantareata era o prezenta obisnuita la Pro Tv pe vremea cand Teo modera in fiecare dupa-amiaza emisiunea ei.

Angi spune acum ca ii este dor sa o vada pe Teo din nou pe sticla, adaugand ca este una dintre vedetele pe care le admira cel mai mult. “Deseori sunt nostalgica dupa perioada in care mergeam, alaturi de colega mea, Silvia, in emisiunea lui Teo. Era atat de distractiv si ne simteam atat de bine in prezenta ei. Pentru mine, Teo este etalonul profesionistului in televiziune. Reusea sa aiba rating maxim fara sa invite pitipoance, fara sa genereze scandal si sa intre cu picioarele in viata intima a invitatilor. Mi-e dor sa o revad la TV. Am auzit ca trebuie sa se opereze din nou la Viena. Ii doresc multa sanatate si sa aiba forta de a se insanatosi total!”, declara Angi.

Silvia si Angi au format timp de multi ani trupa Bordo si au fost invitate in emisiunea lui Teo Trandafir de la Pro TV, Romantica si Prima TV de zeci de ori. Cele doua cantarete si-au lansat piesele in premiera aproape de fiecare data in show-ul lui Teo Trandafir.

DISTRIBUIȚI