Acasă Muzica Anda Adam face videochat cu fanii ei!

Anda Adam face videochat cu fanii ei!

232
2
DISTRIBUIȚI

Anda Adam si-a rezervat ziua de luni, 22 august, pentru a se intalni cu toti fanii ei din lumea intreaga.

Anda Adam 1Prin intermediul paginii ei oficiale de Facebook, Anda Adam va dialoga, timp de o ora, cu admiratorii ei prin videochat. Cei peste 80.000 de fani de pe Facebook vor avea ocazia sa vorbeasca cu indragita artista si sa ii adreseze intrebari. Anda este pregatita sa raspunda la tot felul de provocari, fiind constienta ca fanii ei sunt deosebit de curiosi sa afle detalii cat mai picante din viata ei.

Pentru ca se bucura de un succes fulminant peste hotare, Anda isi va pune in practica si cunostintele de limba engleza dar si cele elementare de limba turca. Cantareata are foarte multi fani in Turcia si cu siguranta maine, o mare parte din ei vor fi conectati la pagina de Facebook. Pentru acest lucru, Anda are de gand sa aiba alaturi de ea un translator care sa o ajute sa dialogheze cat mai facil cu admiratorii ei din Istanbul, Ankara, Izmir si Antalya, locuri unde a concertat in mai multe randuri pana acum. A

nda Andam este unul din artistii romani cu cei mai multi fani pe Facebook. Pana in acest moment nu mai putin de 86.000 de oameni au dat „like”, urmarind zilnic ce mesaje, clipuri si imagini proaspete mai posteaza solista din Romania.

DISTRIBUIȚI