Acasă Muzica Allexinno & Starchild lansează, “Bailamos”

Allexinno & Starchild lansează, “Bailamos”

490
1
DISTRIBUIȚI

allexinno & starchildAllexinno & Starchild și-au facut debutul cu “Senorita”, o piesă care are succes atât în țară cât și în strainătate. “Senorita” este unul dintre hiturile verii și chiar dacă sezonul estival s-a dus de mult, piesa  se menține în preferințele publicului, fiind una dintre cele mai longevive prezențe în topul celor mai difuzate piese la radio, întocmit de Media Forest.

“Senorita” este licențiată în 11 țări din Europa, dintre care amintim: Germania, Franța, Olanda, Belgia,  toată lumea fiind cucerită de “frumoasa domnișoară brunetă”. Dacă la noi, “Senorita” se menține de 13 saptămâni în clasamentul celor mai difuzate piese, ajungând chiar până pe locul 2, în Bulgaria, după 6 saptămâni de prezență în Top 100 Airplay Chart Bulgaria, a ajuns numărul 1. Astfel, Allexinno & Starchild au reușit performanța de a fi mai difuzați decât greii clasamentelor mondiale: Pitbull, Rihanna, Jennifer Lopez sau David Guetta.

Succesul presupune anumite standarde, iar următorul single trebuie să se ridice cel puțin la nivelul înregistrat de “Senorita”, așă că Allexinno & Strachild, printre zecile de concerte și deplasările în țară și străinatate, lucrează la următorul hit care este programat să apară la sfârșitul lunii noiembrie. Însă, pentru ca așteptarea fanilor sa fie mai ușoară, Allexinno & Starchild s-au gândit să lanseze până la următorul single, trei piese special pentru ascultătorii lor.

“Bailamos” a fost prezentată publicului pentru prima dată la Romanian Music Awards, iar de atunci foarte mulți au solicitat pe toate rețelele de socializare, unde Allexinno & Starchild sunt prezenți, varianta finală a acestei piese. Așa că, cei doi s-au hotărât să le fac o surpriza fanilor și să lanseze  “Bailamos” împreună cu un link de download gratuit atât pentru varianta radio, cât și varianta de club. Link-ul poate fi găsit pe contul lor oficial de facebook, http://www.facebook.com/AllexinnoStarchildPage.

Apariția lui Allexinno & Starchild la Romanian Music Awards, prima în cadrul unui eveniment de o asemenea anvergura, nu a fost lipsită de comentarii. Starchild a fost învinuit de faptul că nu a facut playback pe refrenul melodiei “Senorita”, însă cei care au adus aceste acuze nu știu că refrenul este cântat de Alex Mica. Prin urmare, Starchild nu avea nici un motiv să facă playback pe vocea altcuiva.

“Senorita” a fost compusă și produsă de Allexinno & Starchild, refrenul fiind interpretat de Alex Mica pentru a aduce o notă  distinctă piesei. Numele lui Alex Mica nu a fost  menționat în titlu întrucât el face parte dintr-un proiect diferit de cel al lui Allexinno & Starchild.

Show-ul de la Romanian Music Awards, chiar dacă a fost însoțit de critici, pentru Allexinno & Starchild a fost o experiență frumoasă  și o ocazie de a testa reacțiile publicului la noua piesă.  “Bailamos” a fost foarte bine primită de către publicul din Brașov, iar de acum poate fi ascultată oficial în toate cluburile.

DISTRIBUIȚI