Acasă Muzica Alexandra Stan si-a lansat single-ul “1.000.000”

Alexandra Stan si-a lansat single-ul “1.000.000”

332
0
DISTRIBUIȚI

Alexandra Stan si-a lansat single-ul “1.000.000” la ProFM.

alexandra_stan_SAXOBEATSalbum_HIGHRES_1Despre noul ei single, cel de-al 4-lea, care reprezinta totodata si primul featuring, cu rapper german Carlprit, Alexandra a declarat la ProFM ca “Am lansat deja piesa in Franta si Italia, dar in Romania o lansez acum, in premiera la voi, la ProFM. Cit despre colaborarea mea cu Carlprit, noi inca nu am apucat sa ne si vedem, dar probabil ca ne vom cunoaste la filmarea clipului ce se intimpla in curind”, a povestit Alexandra, care va ramine in Romania, la Constanta pina vineri, cind va pleca in Italia, urmind ca sambata sa sustina 2 concerte in Elvetia.

Alexandra Stan a mai spus faptul ca se mandreste pentru ca fost nominalizata la premiile MTV EMA la categoria Best Romanian Act, invitand pe toti cei aflati pe receptie sa o voteze pe site-ul www.mtv.roChiar sper sa fac o figura frumoasa la Belfast si va spun sincer ca eu cred ca aceasta e cea mai mare realizare a mea de pina acum, cu atit mai mult cu cit pot merge mai departe, daca acumulez numarul cel mai mare de voturi catre categoria Best European Act”.

Primul single al Alexandrei, “Lollipop” a fost lansat pe piata internationala in 2009, dar adevaratul succes l-a cunoscut odata cu cel de-al doilea, “Mr. Saxobeat”. A urmat apoi piesa “Get Back (ASAP)”, iar in urma cu 10 zile a lansat primul sau album – “Saxobeats”.

DISTRIBUIȚI