Acasă Muzica Alessia isi invita fanii la film

Alessia isi invita fanii la film

62
0
DISTRIBUIȚI

Alessia s-a gandit sa se relaxeze dupa premiile Romanian Music Awards si sa mearga la cinema cu unul dintre prietenii de pe facebook.

Alessia te invita la film„Imi place sa-mi petrec timpul online cu cei care imi urmaresc activitatea pe contul meu de facebook, Alessia Official, asa ca m-am gandit ca ar fi frumos sa ne cunoastem si offline. Cu o parte din ei am avut ocazia sa ma vad la concertele mele prin tara, insa acum vreau sa-mi intalnesc ascultatorii si-n afara scenei si sa mergem la film impreuna. Din pacate imi este imposibil sa merg cu toti, asa ca cei care au posibilitatea sa ajunga in Bucuresti si vor sa mearga la cinema cu mine sa lase un comentariu cu titlul filmului pe care vor sa-l vedem, pe pagina de facebook acasei mele de discuri Red Clover Media.  Abia astept sa vad un film cu unul dintre voi!”, a spus Alessia.

Cel care va vedea un film impreuna cu Alessia va fi ales prin tragere la sorti saptamana viitoare. Pana atunci artista repeta pentru prima sa aparitie pe scena de la Romanian Music Awards, care vrea sa fie memorabilia. Show-ul pregatit de ea include si prezenta unui calau pentru alegerea caruia a organizat un concurs pe contul ei de facebook.

DISTRIBUIȚI