Acasă Muzica Ajuta saxofonul sa cante! Dax, the man with the sax

Ajuta saxofonul sa cante! Dax, the man with the sax

120
1
DISTRIBUIȚI

Vali Barbulescu, Adrian Eftimie, Rosario Internullo, Raoul Russu, Emil Lassaria, Marika şi Dan Ene strang bani pentru a-l ajuta pe Dax!

all 4 daxNumele lui este Dan Nedelcu, dar mulţi dintre voi îl cunoaşteţi ca Dax – “The man with the sax”. Din păcate, în această vară a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer – sarcom sinovial la antebraţul drept. Acum el are nevoie de ajutorul nostru pentru a obţine banii necesari unei operaţii care i-ar putea salva viaţa.

Pentru a-l ajuta pe Dax, se va organiza un concert caritabil în clubul Silver Church, joi – 9 septembrie 2010. Evenimentul All 4 Dax va aduce nume importante de pe scena muzicală românească, care au răspuns afirmativ apelului umanitar. Adrian Eftimie, Raoul Russu, Vali Bărbulescu, Rosario Internulo, Emil Lassaria, Marika şi Dan Ene vor fi prezenţi pe scenă, începând cu ora 22:00.

“Nu-l cunosc personal pe Dax, însă am fost impresionat de ceea ce i s-a întâmplat. Fac un apel la toţi fanii lui, dar şi la persoanele care doresc să ajute, cu orice sumă. Mulţumesc tuturor celor care s-au alăturat proiectului, dar şi celor care vor veni la eveniment”, a declarat Dan Ene, iniţiatorul proiectului.

Intrarea la acest eveniment este simbolică – de minim 20 lei, bani ce vor fi donaţi în contul lui Dax. Pentru orice ajutor, aveţi la dispoziţie următoarele două conturi, în lei şi euro:

RO52RNCB0087050428350002 (EUR)

RO79RNCB0087050428350001 (LEI)

Titular cont: Nedelcu Gina Manuela – deschise la BCR Sucursala Pantelimon

DISTRIBUIȚI