Acasă Muzica Adrian Tutu, cel mai talentat roman

Adrian Tutu, cel mai talentat roman

304
1
DISTRIBUIȚI

Adrian Tutu a castigat premiul cel mare al competitiei Romanii au Talent.

Dupa o finala incendiara in care toti s-au prezentat admirabil, a venit si momentul desemnarii castigatorului. In urma voturilor publicului si a unei lupte stranse intre Valentin Dinu, Narcis Iustin si Adrian Tutu, pe primul loc s-a clasat  Adrian Tutu.

Dintre toti cei 12 finalisti publicul a desemnat doar unul singur care a meritat sa intre in posesia a 120.000 de euro, Adrian Tutu.

Adrian Tutu este un tanar care a venit la preselectie pentru ca pe scena se simte mai aproape de parintii sai. Este orfan de la o varsta frageda.

El si-a pierdut ambii parinti cand nu implinise 5 ani. O vreme a ramas in grija bunicii iar apoi s-a hotarat sa ia viata in piept, asa ca s-a mutat singur in apartamentul lasat de ai lui. A muncit pe santier, insa nici o clipa nu a renuntat la pasiunea lui: muzica.

Talentul lui este de a canta si dansa si el crede ca in ceea ce priveste pasiunea pentru cantat a mostenit-o si si-a descoperit-o la 14 ani cand a compus o piesa pentru parintii lui care au decedat. Munceste in diverse locuri sa se intretina singur: in constructii, ospatar. In finala el a venit cu un mesaj pe care l-a transmis tuturor: „Sunt roman, deci pot!„. Acum, el a devenit castigatorul a celor 120.000 de euro.

Vezi mai multe pe Romanii au talent.

1 COMENTARIU