Acasă Muzica 20.000 Euro investiti in relansarea Danei Marijuana

20.000 Euro investiti in relansarea Danei Marijuana

51
0
DISTRIBUIȚI

Dana Marijuana se pregateste pentru revenirea pe scena muzicala romaneasca si se pare ca vrea sa dea lovitura. Pentru ca relansarea sa fie ca la carte, Marijuana, nu lucreaza singura ci cu casa ei de discuri, Tempesta Productions, care a investit aproximativ 20.000 Euro in relansarea cantaretei.

Schimbarea artistei va fi una radicala, Marijuana renuntand la hainele largi, ba chiar mai mult de atat artista va avea propriul designer, Diana Bobar, care se va ocupa de tinutele ei.

Dana Coteanu pentru moment este foarte secretoasa in ceea ce priveste activitatea ei profesionala, singurul lucru care se stie pana in momentul de fata este ca, primul single va fi unul de dragoste, insa stilul muzical abordat ramane un mister, cel mai probabil si acesta va suferi o transformare.

„ Credem foarte tare in proiectul Dana Marijuana si de asta am ales sa investim 20.000 Euro, este nevoie de un upgrade, pentru ca potential exista, doar ca trebuie exploatat si trebuie facut bine. In spatele proiectului Dana Marijuana este o echipa destul de numeroasa, care munceste intens, iar schimbarile vor fi spectaculoase si asta se va vedea!” a declarat Razvan Ailenei, Manager Temepesta Productions.

Constienta ca imaginea conteaza, Marijuana, trage tare sa slabeasca kilogramele acumulate cat a fost departe de lumina reflectoarelor. In ultimele 2 luni, Dana Coteanu, a slabit 12 kg, mergand la sala si avand un regim alimentar destul de strict.

www.agentiadepresamondena.com

DISTRIBUIȚI