Acasă Muzica 13 ani cu noroc pentru Julia Jianu si impresarul Radu Groza

13 ani cu noroc pentru Julia Jianu si impresarul Radu Groza

151
0
DISTRIBUIȚI

Cea mai lunga colaborare dintre un impresar si un artist – „Show-biz-ule o afacere in sine acum”

julia_jianuJulia Jianu lucreaza de zor cu Radu Groza pentru un nou proiect muzical. In ultima perioada artista a avut alte prioritati, aplecandu-se mai mult asupra vietii de familie si a emisiunii pe care o prezinta pe PRO TV International, „Asculta muzica de acasa”. Dupa ce s-a lansat cu trupa Exotique, Julia a continuat colaborarea cu Radu Groza in trupa Sexxy, urmand apoi o cariera solo.

Julia a lansat recent si piesa „1000 de vise”, care se bucura de un real succes. Mai mult, artista pregateste o serie de concerte impreuna cu impresarul Radu Groza.

„Este cea mai lunga colaborare pe care am avut-o in mod continuu si constant cu un artist. Julia a devenit o profesionista si are un respect aparte pentru tot ce inseamna industrie muzicala si artisti adevarati. Munceste, inregistreaza in studio, merge la filmari in continuare. Au fost 13 ani cu noroc de cand lucram impreuna. Mai nou, revenim cu o serie de concerte in toata tara”, a declarat impresarul Radu Groza.

„De Radu ma leaga o prietenie si o relatie profesionala cu mici intreruperi, cu foarte multe amintiri, etape diferite intr-un show-biz diferit. Pentru artistii care pornesc la  drum, e cu totul altfel decat la debutul meu.* Acum, show-biz-ul este o afacere in sine si daca nu esti inconjurat de profesionisti, risti fie sa cazi in penibil, fie sa nu supravietuiesti*”, a declarat Julia.

DISTRIBUIȚI