Acasă Mioritic „Vizor monden” ii prezinta Andreei Marin scuze

„Vizor monden” ii prezinta Andreei Marin scuze

152
0
DISTRIBUIȚI

andreea marin banicaDupa ce a ajuns subiectul barfelor in cadrul emisiunii de la TVR, Andreea Marin primeste scuze din partea realizatorilor emisiunii, prin intermediul ziarului Ring.

„Emisiunea Vizor Monden, difuzata pe 6 august a.c., nu s-a dorit si nici nu este un afront adus Andreei Marin. Ea a fost subiect de discutie intr-una din rubricile emisiunii, Top 5 care de data aceasta a avut tema Frumuseti naturale.

Prin includerea in acest top noi ne-am aratat aprecierea faţă de omul Andreea Marin şi faţă de cariera ei. Pe durata rubricii s-au punctat evenimentele esenţiale din viaţa Andreei Marin, nediscutandu-se despre subiecte parparazzi sau scandaluri.

Invitatii prezenti in emisiune nu pot fi cenzurati, asa cum nici parerile celorlalti despre emisiunea noastra nu pot fi cenzurate. Parerile invitatilor legate de Andreea Marin au fost pro si contra, dar toate in limita bunului simt. Niciunul dintre cei prezenti in studioul emisiunii nu au criticat sau contestat ceea ce a facut Andreea Marin ca om de televiziune. Andreea Marin a fost subiect de discutie si in emisiunea difuzata pe 25 iunie a.c., ea fiind inclusa in Top 5 Dive autohtone, pentru ca, din nou, consideram ca Andreea Marin reprezinta un model demn de urmat si de promovat.

DISTRIBUIȚI