Acasă Mioritic Viorel Cataramă plăteşte ca să-şi păstreze copilul?

Viorel Cataramă plăteşte ca să-şi păstreze copilul?

33
0
DISTRIBUIȚI

Liberalul Viorel Cataramă şi iubita sa, Adela Surugiu, au ajuns în instanţă pentru custodia copilului de nouă ani pe care îl au împreună. Se pare că politicianul ar vrea să îi dea bani fostei iubite numai să îi lase fiul.

În cei 15 ani cât au fost împreună, fără a se fi căsătorit, Cataramă şi iubita sa, Adela Surugiu, au avut momente în care şi-au afişat iubirea ce-i lega. La naşterea fiului lor, Ştefan, politicianul a ţinut să fie lângă iubita sa şi să filmeze primele momente din viaţa bebeluşului. În urmă cu cinci ani, Viorel i-a oferit Adelei cadou un avion de 8 milioane de euro, pe care l-a botezat cu numele ei.

Au fost împreună timp de 15 ani

Cu toate acestea, la începutul acestui an, cei doi au anunţat că se despart. Surugiu şi-a dat în judecată iubitul pentru custodia copilului şi pensie alimentară. Politicianul, care mai are două fete dintr-o altă căsătorie, nu se lasă nici el mai prejos. Potrivit unor surse, ieri, la primul termen al procesului, Cataramă a depus la dosar un document prin care se angajează să îi plătească Adelei o pensie lunară, dacă aceasta acceptă să îi lase lui băieţelul.

www.libertatea.ro

DISTRIBUIȚI