Acasă Mioritic Verisoara Roxanei Vasniuc: “Roxi e o panarama!”

Verisoara Roxanei Vasniuc: “Roxi e o panarama!”

98
0
DISTRIBUIȚI

Scandalul dintre Liviu Varciu si Roxana Vasniuc continua, cu intrarea in scena a unui personaj-surpriza!

Este vorba de Oana, nimeni alta decat verisoara vedetei de la Etno TV din Italia. Bruneta are 24 de ani, s-a nascut in Hunedoara si locuieste de ceva vreme in orasul Darfo din Lombardia.

Vineri seara, verisoara Roxanei Vasniuc i-a trimis lui Liviu Varciu un mesaj, in care aceasta nu numai ca ii da dreptate actorului de telenovele, dar o desfiinteaza pe angajata Adrianei Bahmuteanu. Tanara uita de rudenia care o leaga de Roxi si o face in fel si chip, numind-o “panarama” si “pitipoanca”.

“Astazi am vazut si eu pe Internet emisiunea de la «Acces Direct» cu «scumpa» verisoara Roxana… Nu stiu de ce este atat de bagata in seama pentru ca este doar o panarama care cauta publicitate. Este o pitipoanca care cauta sa ajunga vedeta incercand sa se lege de nume mari din showbiz-ul romanesc”, sunt cateva dintre cuvintele “dulci” ale Oanei la adresa “scumpei” verisoare.

Asta nu e tot! Tanara hunedoreanca pune gaz pe foc si confirma speculatiile din ultima vreme, conform carora Roxana a lucrat ca dansatoare in cluburi – ipoteza infirmata cu vehementa de blonda de la Etno TV.

“Chiar daca este verisoara mea, iti dau dreptate tie, pentru ca pe ea o cunosc ca o dansatoare din cluburile de noapte si doar atat. Nu inseamna nimic pentru mine! Succes in continuare si imi doresc din tot sufletul sa o poti demasca, sa nu mai apara pe la televiziune in postura de fata cuminte, pentru ca nu este deloc asa!”, a conchis verisoara Roxanei Vasniuc din Italia.

www.stl.ro

DISTRIBUIȚI