Acasă Mioritic Valeria Marini a declarat ca e logodnica lui Botezatu

Valeria Marini a declarat ca e logodnica lui Botezatu

148
0
DISTRIBUIȚI

Totul a început ca o aventură, în urmă cu un an, şi fiecare a crezut că relaţia se va opri la o colaborare profesională, dar vizitele din ce în ce mai dese ale designerului la Roma, Italia, au alimentat suspiciunile că într-adevăr cei doi au mai mult decât o aventură consumată la Milano Fashion Week.

botezatu-mariniDe altfel, întrebată de jurnaliştii italieni despre relaţia ei cu românul, Valeria a răspuns sincer că e iubita designerului. “Da, m-am logodit cu Botezatu!”, a spus frumoasa Valeria Marini. Cu toate acestea, Bote încearcă să evite un răspuns clar, dar recunoaşte că italianca este exact genul lui de femeie: strălucitoare, sofisticată, iubitoare de lux, de petreceri mondene şi aventurieră. “Valeria este o femeie frumoasă, deosebită şi cu o carieră de succes în Italia. Nu mai vreau să discut despre relaţiile mele, pentru că totul s-a întors împotriva mea până acum. Este strict viaţa mea şi nu trebuie să intereseze pe nimeni cu cine şi unde îmi petrec eu nopţile”, a declarat Botezatu pentru Libertatea.ro.

Nu este pentru prima data cand Valeria Marini spune presei italiene ca este iubita lui Botezatu. In toamna anului trecut, Catalin Botezatu explica afirmatiile italiencei, spunand: „Avem doar o prietenie si o colaborare frumoasa. Avem multe prezentari impreuna”.

DISTRIBUIȚI