Acasă Mioritic Valentina Pelinel mănâncă o dată la 4 ore

Valentina Pelinel mănâncă o dată la 4 ore

43
0
DISTRIBUIȚI

Ca să slăbească 8 kg, Pelinel a uitat gustul dulciurilor şi s-a apucat de gimnastică.

Manechinul internaţional Valentina Pelinel s-a ingrăşat 8 kg, anul trecut, şi a cerut sfatul unui nutriţionist ca să le dea jos cât mai repede şi mai sănătos. In trei luni, cu un regim strict şi cu gimnastică zilnică, frumoasa soţie a lui Cristian Boureanu şi-a recăpătat silueta de model.

“După ce m-am îngrăşat câteva kilograme, m-am hotărât să merg la nutriţionist, la Anda Avramescu. După trei luni am reuşit să scap de cele 8 kg. Acum fac foarte mult sport: gimnastică aerobică, sub îndrumarea Luminiţei Nicolescu, şi power-plate. Nu mănânc nimic cu patru ore înainte de culcare, iar dulciurilor le- am şi uitat gustul”, a spus Valentina.

Vedeta podiumurilor de modă recunoaşte că la început i-a fost mai greu, dar susţine că s-a obişnuit atât de mult cu micile restricţii, încât le consideră un stil de viaţă. “Nutriţionista mi-a recomandat să mănânc din patru în patru ore, doar carne albă, legume şi fructe”, a adăugat frumoasa blondă, care arăta foarte bine la cei 1,80 de metri înălţime pe care îi are, chiar şi cu 8 kg în plus.

6 secrete ale dietei:

1. Valentina are voie să consume doar carne de pui, de curcan, de peşte şi fructe de mare, dar nu mai mult de 150 g pe zi.

2. Fructele trebuie considerate dulciuri, aşa că nu sunt indicate mai mult de două pe zi şi în nici un caz bananele, strugurii şi prunele, bogate în zahăr.

3. Consumă doar lactate degresate: iaurt, sana, lapte, urdă, brânză de vaci.

4. Legumele sunt ideale în curele de slăbire, iar Valentina le consumă crude ori pe grătar şi neapărat cât mai “colorate”.

5. Vedeta are interdicţie în a consuma ciocolată, prăjituri, alcool, paste, prăjeli şi sucuri.

6. Asociază dieta cu sportul şi cu o bună hidratare, având grijă să ia ultima masă cu patru ore înainte de culcare.

DISTRIBUIȚI