Acasă Mioritic Uite ce cadouri a primit Pepe de cand e din nou burlac!

Uite ce cadouri a primit Pepe de cand e din nou burlac!

176
2
DISTRIBUIȚI

Pepe si-a inaugurat apartamentul renovat chiar in ziua in care a devenit din nou burlac, 16 iunie, zi in care Oana Zavoranu a implinit 38 de ani. “Happy Hour” a transmis LIVE din apartamentul lui Pepe, unde a avut loc si o petrecere-surpriza a burlacilor pusa la cale de Catalin Maruta.

pepe e burlacCatalin Maruta i-a daruit din partea emisiunii o sonerie cu mp3 pe care era inregistrata vocea Oanei si o agenda, a urmat apoi o canapea happylica, pentru ca tot a stat Pepe pe happylica din platoul emisiunii de atatea ori, iar la final a venit si un cadou pufos – un pisic pe nume Party, care are si pagina de Facebook Party Oficial.

Prezentandu-si apartamentul, decorat tot in alb si negru, Pepe a mai vorbit si despre alte evenimente, care urmeaza sa aiba loc. “Daca de ziua Oanei am inaugurat casa, cred ca de ziua mea, pe 20 iulie, o sa ii invit pe fanii mei la o super petrecere. Albumul este gata, contine 12 piese”.

Pepe a primit in apartamentul sau proaspat renovat o menajera, blonda, sexy, pusa pe fapte mari, Claudia, care pentru inceput s-a oferit sa ii faca “un ceai de menta, ca tot era Oana dementa”, gluma care l-a cam speriat pe Pepe, care ar fi preferat un ceai de dude.

A doua surpriza a fost dubla – pe usa apartamentului au intrat Oana Roman si Jean de la Craiova. Oana a mai fost in apartamentul lui Pepe cu multi ani in urma, cand l-a cumparat, insa dupa ce s-a insurat cu Oana n-a mai calcat pe acolo. Acum, Oana i-a adus cadou lui Pepe, despre care spune ca este “cel mai adevarat prieten, talentat, stapan pe el si un om extraordinar, o tablita pe care erau scrise cu creta cele cinci legi ale burlacului.

Jean de la Craiova
i-a adus lui Pepe o papusa gonflabila – “buna ca nu vorbeste” – bruneta, bretonata si tatuata, apoi i-a cantat impreuna cu un grup de lautari un cantec de burlacie si de casa nou.

DISTRIBUIȚI