Acasă Mioritic Uite ce bani invarte Lucian Mândruţă!

Uite ce bani invarte Lucian Mândruţă!

131
0
DISTRIBUIȚI

Lucian Mândruţă, prezentatorul emisiunii „Nimic Important!”, de la Antena 2, are unele dintre cele mai prospere afaceri. Mândruţă are înregistrate la Registrul Comerţului cinci firme, insa deocamdata, doar trei dintre ele sunt profitabile.

Alter Media SRL are ca obiect de activitate publicitatea, iar între 2007 şi 2009 i-a adus un profit de 400.000 de lei. Prin firma Echipa de PR SRL, Mândruţă încearcă să se bată cu marile companii care se ocupă de relaţii publice, iar în doi ani i-a băgat în conturi circa 180.000 de lei.

Cea mai importantă firma a prezentatorului tv este Sign Factor SRL, care se ocupă de producţie tv. Prin această companie, Mândruţă a realizat emisiuni pentru postul naţional sau Antena 3.

Între 2004 şi 2009, firma a avut un profit de circa 2,1 milioane de lei, adica 500.000 de euro. Anul trecut, însă, nu a mai fost atât de bine. „Criza ne-a afectat pe toţi, iar cel mai mult a fost afectată partea de producţie tv, pentru că emisiunile pe care le produceam erau finanţate de către diferiţi clienţi şi o dată cu venirea crizei, finanţările au venit mai greu”, a declarat în exclusivitate Lucian Mândruţă pentru Click!.

DISTRIBUIȚI