Acasă Mioritic Ucigasul Mihaelei Runceanu devine star TV!

Ucigasul Mihaelei Runceanu devine star TV!

48
1
DISTRIBUIȚI

Daniel Cosmin Stefanescu, criminalul care in urma cu 21 de ani a ucis-o cu sange rece pe regretata cantareata Mihaela Runceanu, va deveni star de televiziune.
Potrivit cotidianului Libertatea, este vorba despre un reality-show care va debuta pe data de 15 noiembrie la Kanal D.
Liber si realibilitat dupa 17 ani petrecuti in spatele gratiilor, Stefanescu va trebui sa locuiasca impreuna cu alti sapte concurenti si sa faca psihoterapie cu doctorul Cristian Andrei, pentru a scapa de tentatii. Bineinteles, totul in numele ratingului!
De precizat ca pe lista propusa de show-ul transmis de postul Kanal D, intitulat, dupa un film celebru, “Inchisoarea ingerilor”, se mai afla un dependent de jocurile de noroc, o nimfomana, un afemeiat, o femeie supraponderala, o narcisista, un barbat violent si o sinucigasa.

www.stl.ro

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. ..jalnik! CRIMINALII AU AJUNS LA RANG DE VEDETE… PAI II DOARE IN P U L A PE TURKALAII D ELA KANALUL D EREJECZTII D ENOI… SA FACI VEDETA UN ANIMAL CARE A LUAT VIATA UNEI PERSOANE IUBITE DE O TARA INTREAGA..ESTE O ADEVARAT DOVADA DE TRATAREA POPORULUI CA PE O HARTI EHIGIENICA! ASHTIA DE L AKANALUL ASTA DE REJECTZII NU AU NICI UN DRAM DE RESPECT FATZA DE NOI! RUSHINE