Acasă Mioritic Tudor Chirila: „Am avut norocul de a fi cunoscut”

Tudor Chirila: „Am avut norocul de a fi cunoscut”

155
0
DISTRIBUIȚI

Tudor Chirila isi manifesta inca o data opinia despre pseudo-vedetele care apar peste noapte cu „dezvaluiri incendiare” din viata lor.

„Nu-mi vine să cred că există oameni care fac tot posibilul să iasă în faţă folosindu-se de viaţa personală sau de înscenări. Am avut norocul de a fi cunoscut, dar până la urmă, înainte să existe tabloidele, adunam 15.000 de oameni într-o piaţă. Problema e de ce ziarele acceptă să-şi umple conţinutul cu astfel de oameni. De la mulţi oameni din media aud „Păi, asta vrea publicul”. Aşa, şi? Să ştii că publicul va vrea să vadă şi o execuţie în direct. Dacă dai publicului tot ce vrea, unde mai e rolul tău de a face educaţie? Mă refer şi la televiziunile private, generaliste.”, a declarat Tudor Chirila pentru ziarul Ring.

„Dacă vrei să n-ai televizor şi cont pe Facebook, n-ai. Eu n-am. Mă informez de pe internet. Dacă vrei să fii mai liber, nu-ţi iei Blackberry, ci un telefon normal, care nu te face dependent. Noi ne pedepsim singuri.”, a mai spus Tudor Chirilă.

DISTRIBUIȚI