Acasă Mioritic Trupa LaLa Band vine in platou la „Dansez pentru tine”!

Trupa LaLa Band vine in platou la „Dansez pentru tine”!

161
0
DISTRIBUIȚI

Au demonstrat ca sunt cei mai buni si au cucerit, cu vocile si dansul lor, in 3 luni, Romania. Acum e randul lor sa danseze pentru o cauza nobila. Cei 20 de tineri talentati din trupa „LaLa Band” isi unesc fortele pentru  a implini visul a 9 copii talentati. Ei vor dansa vineri, in cadrul emisiunii „Dansez pentru tine”, pentru un caz umanitar.

La La Band kTrupa „Born For Trouble”, cei pentru care tinerii de la LaLa Band intra in ringul viselor, s-a compus in cadrul unui proiect non-profit, infiintat in urma cu un an pentru educarea copiilor din Ferentari si pentru a le oferi celor talentati o sansa de a iesi din ghetou. Trupa este compusa din 9 copii, care provin din familii cu probleme financiare si nu numai. Majoritatea copiilor fie au un singur parinte, fie acestia sunt divortati sau nu detin un loc de munca.

“Pentru noi este o onoare sa participam la “Dansez pentru tine”. Imi place foarte mult emisiunea, o urmaresc de multi ani si vom dansa din toata inima pentru 9 copii care cred in pasiunea lor- dansul”, marturiseste Dorian Popa, protagonistul serialului “Pariu cu viata”, difuzat la Pro TV. “Ne vom mobiliza, dansam pentru o cauza nobila si le dorim celor de la “Born for Trouble” sa-ti atinga visul. Punem si noi umarul la cladirea unui vis, asa cum putem”, adauga Alina Eremia, interpreta Ioanei Popa.

Vica, coregrafa care antreneaza perechea formata din Aylin si Ovidiu Danci si totodata coregraful serialului “Pariu cu viata”, va fi cea care ii va pregati pe cei 20 de tineri de la “LaLa Band” sa intre pregatiti, vineri seara, in ringul viselor.

DISTRIBUIȚI