Acasă Mioritic Teo va fi transferata de la terapie intensiva

Teo va fi transferata de la terapie intensiva

171
1
DISTRIBUIȚI

Teo se simte din ce in ce mai bine, dupa operatia suferita. Medicii de la clinica din Viena, unde este internata vedeta, sunt optimisti in ceea ce priveste evolutia bolii fostei vedete de televiziune.

”Starea doamnei Teodora Trandafir este din ce în ce mai bună. Recuperarea după pancreatita acută decurge bine şi suntem optimişti în ceea ce priveşte evoluţia pacientei noastre. Simptomele infecţiei sunt în scădere şi sperăm ca în curând să o putem transfera de la secţia de terapie intensivă în secţia de chirurgie”, a declarat profesorul Gnant, coordonatorul echipei de medicii care se ocupă de Teo Trandafir.

”Starea doamnei Teodora Trandafir este din ce in ce mai buna. Recuperarea dupa pancreatita acuta decurge bine si suntem optimisti in ceea ce priveste evolutia pacientei noastre. Simptomele infectiei sunt in scadere si speram ca in curand sa o putem transfera de la sectia de terapie intensiva in sectia de chirurgie”, a declarat profesorul Gnant, coordonatorul echipei de medici care se ocupa de Teo Trandafir.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU