Acasă Mioritic Tania Budi, actrita de telenovela

Tania Budi, actrita de telenovela

174
0
DISTRIBUIȚI

Tania Budi va juca într-o telenovelă românească produsă de Augusta Lazarov, “Narcisa Sălbatică”, care se va difuza din aceasta toamna la Antena 1.

Ciprian_Dumitrascu_Tania_Budi_Andrei_Aradits.jpgTania Budi va juca alaturi de Alina Puşcaş, Ciprian Dumitraşcu, Andrei Aradits, Nicole Duţu si Antonia Ionescu in cea mai noua producţie a Antenei 1, ce va avea premiera în luna septembrie. Scenariul îi aparţine lui Gabriel Corado, actorul din „Perla Neagră”. Acesta colaborează pentru a doua oară la un scenariu pentru Antena 1, după „Secretul Mariei”.

Povestea „Narcisei salbatice”: Tudor, un avocat de succes, cu o situaţie financiară foarte bună pleacă în vacanţă împreună cu familia. Pe drum însă are loc un accident, iar maşina se răstoarnă în prăpastie.

Întâmplarea face ca Narcisa, o tânără care locuia în zonă, să-i ajute, iar Tudor şi familia lui sunt salvaţi. Avocatul ia hotărârea să o răsplătească pentru curajul ei şi destinul lor devine comun. Viaţa fetei nu a fost uşoară. Ea este orfană de mamă, iar despre tatăl ei nu ştie aproape nimic şi trăieşte alături de bunica sa în condiţii precare. Pentru a se întreţine tânăra lucrează ca model pentru un sculptor din sat.

Tania Budi o interpretează pe frumoasa soţie a lui Tudor:  „Sunt entuziasmată de acest proiect. Am intrat deja în febra filmărilor, iar echipa este de profesionişti. Sunt sigură că vom colabora bine, iar ce va ieşi va plăcea telespectatorilor”.