Acasă Mioritic Stil de vedeta: Anda Adam. Extravaganta la limita

Stil de vedeta: Anda Adam. Extravaganta la limita

284
0
DISTRIBUIȚI

de Maria Simion

designer Wonder Lolita

Nu vreau sa comentez tinutele de scena ale Andei, pentru ca au fost si sunt destul de comentate! Cred si sustin foarte mult ca este extrem de importanta atitudinea pe care o adopti si felul in care te adaptezi! Stilul preferat de artista, cel extravagant si aproape la limita dintre sexy si vulgar nu este unul care o avantajeaza intotdeauna! Decolteurile adanci au rolul lor si  ar trebui sa fie purtate cu grija in timpul zilei, chiar daca iti doresti sa iesi in evidenta. Uneori naturaletea este mult mai apreciata si remarcata!

Degeaba dai mii de euro ca sa iti schimbi garderoba!

In general, o femeie voluptoasa si blonda atrage atentia, si as merge mai mult pe combinatii lejere in timpul zilei, fara prea multa piele la vedere si cu atat mai putin cu decolteuri foarte adanci! Chiar si la o iesire in club, intre prieteni, este recomandat sa nu epatezi prin etalarea formelor; daca iti doresti sa fii sofisticata poti cu usurinta sa apelezi la haine mai putin mulate, din tesaturi naturale,  chiar si colorate, in care accentul sa il pui pe detalii sau pe accesorii!

Chiar si coafura si machiajul trebuie ales cu grija, coafurile lejere, naturale, fardurile in culori calde si un simplu gloss cred ca ar fi o varianta foarte potrivita! In felul asta ar reduce si consumul de timp si energie alocat fiecarei iesiri din casa, mai ales in timpul zilei,  sau in serile cu prietenii!

Picioarele Andei nu cred ca sunt punctul ei forte, iar sfatul meu ar fi sa renunte la jeansii mulati, colanti, in favoarea unor pantaloni care sa o puna mai bine in valoare!

DISTRIBUIȚI