Acasă Mioritic Stefan Banica Jr. patru concerte de Craciun!

Stefan Banica Jr. patru concerte de Craciun!

35
1
DISTRIBUIȚI

Stefan Banica va sustine in luna decembrie, pentru al 9-lea an consecutiv, traditionalele sale concerte extraordinare de Craciun. Stefan pregateste pentru concertele din acest an multe surprize placute: va prezenta publicului cantecele noi de pe cel mai recent album al sau – „Super-love” – ce va fi lansat in luna octombrie, dar si hiturile sale binecunoscute pe care spectatorii isi doresc sa le asculte de fiecare data. Muzica live, lumini, ecrane, efecte grafice, invitati de marca, dans si interpretari de exceptie – sunt cateva dintre ingredientele unui unui show complex, exceptional.

Cu peste 1.000 de concerte in intreaga tara, mai mult de 100.000 de spectatori platitori de bilete la spectacolele sale, peste 30 concerte sold-out la Sala Palatului din Bucuresti, inregistrand adevarate recorduri pentru Romania: 7 concerte consecutive sold-out (cu peste 30.000 de oameni care au achizitionat bilete), Stefan Banica este unul dintre cei mai complecsi si iubiti artisti din Romania, cu o cariera prodigioasa in muzica, teatru, film, televiziune.
Primele 3 concerte de Craciun vor avea loc la Sala Palatului pe 16, 17, 18 decembrie, ora 19:30. Biletele sunt puse in vanzare si se gasesc la casele de bilete de la Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti, statiile de Metrou Unirii 1 si 2, magazinele Diverta, magazinele Germanos si Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Domo si Orange si pe site-urile: www.biletedelatati.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro
Anul acesta, in stransa legatura cu noul album „Super-love”si cu Concertele Extraordinare de Craciun „Super-love”, se desfasoara pe site-ul artistului -www.stefanbanica.ro – Campania Super-love, care va dura pana la inceputul lunii decembrie 2010 şi este gandita in două etape: prima a inceput odată cu lansarea clipului cu acelasi nume si va dura pana la evenimentul de lansare a albumului -„Super-Love” din toamnă. Oricine se inscrie pană atunci pe site-ul www.stefanbanica.ro poate deveni castigătorul primei etape a campaniei si va fi invitatul special al lui Stefan Banica la evenimentul de lansare a noului album „Super-Love”, organizat la Bucuresti, unde va primi primul disc cu autograf si o excursie de neuitat, oferită de Automobile Bavaria Group, la Centrul BMW Welt din Munchen. in excursia oferita drept premiu castigatorul va putea merge gratuit ampreuna cu persoana iubita.
Din toamnă si pana in decembrie va avea loc a doua etapă a campaniei, dedicata celor care vor cumpara discul „Super-Love” si se vor inscrie pe site folosindu-se de seria şi numărul unic de pe disc. Ei vor avea astfel şansa de a primi Marele Premiu, un BMW X1, oferit de Automobile Bavaria Group, Sponsorul Principal al Campaniei Super-love. Castigatorul Marelui Premiu va fi extras chiar de Stefan Banica in timpul Concertului extraordinar de Craciun, transmis la televiziune, dintre cei 3 finalisti ai etapei a doua, ce vor fi extrasi cu 2 saptamani inainte de concerte.

www.replicavedetelor.ro

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU