Acasă Mioritic Steaua, sexy campioana Ligii I (FOTO)

Steaua, sexy campioana Ligii I (FOTO)

266
0
DISTRIBUIȚI

Sexy campioana Ligii I s-a decis in Princess Club!

In acest weekend debuteaza o noua editie a campionatului de fotbal din Romania. In deschiderea unui sezon mai echilibrat ca oricand, clubul „Princess” din Regie a organizat o competitie ad-hoc, pentru stabilirea sexy campioanei din „Liga lui Mitica”. Noul val de manechine, mai putin cunoscute, dar extrem de apetisante, au reprezentat fiecare cate o echipa din campionatul autohton de fotbal. Fetelor le-au fost pictate direct pe sani emblemele formatiilor favorite, iar clientii au decis cine merita titlul in sezonul 2010 / 2011.

Carmen Vlad, Livia Tavaluc, Mariana Dinu, Carmen Pop, Ruxandra Prodan, Raluca Neacsu, Diana Ion, Geanina Onila s-au intrecut intr-o disputa fair play pe podium, pigmentata cu multa adrenalina si voie buna. Cei mai multi sustinatori au avut Dinamo, Rapid si Steaua, dar la final publicul a decis ca Steaua sa fie sexy-campioana, reprezentata pe podium de Livia Tavaluc.

Dupa prezentare fetele au incins un meci de fotbal in culise cu ”arbitrul” Secareanu, fotbalist la Sportul Studentesc, pe care fetele l-au descoperit printre clientii clubului, si care, deasemenea, a improvizat si a devenit si portar pentru toate fetele care au tinut sa marcheze in poarta lui… cate un penalty.

DISTRIBUIȚI