Acasă Mioritic Sotii Borcea au petrecut luna de miere la Miami

Sotii Borcea au petrecut luna de miere la Miami

178
1
DISTRIBUIȚI

Alina si Cristi Borcea au plecat in luna de miere la Miami, si nu in Caraibe cum s-a zvonit in presa, imediat dupa cununia civila din iunie.

alina si cristi-borceaCei doi insuratei au preferat sa stea in apartamentul pe care-l au impreuna in Miami inca din 2008. Si pentru ca actionarul de la Dinamo este foarte atasat de cei trei copii pe care-i are cu fosta lui sotie, Mihaela, Patrick, fiul cel mare, i-a insotit in luna de miere.

Noua doamna Borcea a dezvaluit ca ea si Cristi se rasfata in fiecare zi spunandu-si „te iubesc” si ca ea este cea care da tonul declaratiilor de dragoste, dupa cum tot ea este cea care se ocupa de problemele legate de petrecerea de nunta din august, la care vor participa 1000 de invitati.

De o parte de stres a scapat, deoarece si-a ales designerul pentru rochia in care va pasi in fata altarului: Zuhair Murad, care imbraca numeroase celebritati, printre care si pe Jennifer Lopez sau Blake Lively. O rochie de mireasa creata de designerul libanez poate ajunge pana la 100.000 de dolari.

DISTRIBUIȚI