Acasă Mioritic Sorina (Senzual): „Pentru cariera mea aş face orice compromis

Sorina (Senzual): „Pentru cariera mea aş face orice compromis

40
0
DISTRIBUIȚI

Sorina, bruneta din trupa Senzual, mărturiseşte că este gata să facă orice compromis pentru cariera sa, pentru a se asigura că totul merge în direcţia potrivită.

„Aş recurge la orice compromis pentru cariera mea, atâta timp cât nu-mi va fi ruşine de faptele mele”, a declarat Sorina pentru showbiz.ro.

Cântăreaţa nu este adepta operaţiilor estetice, preferând formele naturale.

„Optez pentru natural! Până în acest moment nu am apelat la nicio operaţie estetică dar, în cazul în care voi recurge la bisturiu, voi recunoaşte acest lucru. Sunt o persoană realistă şi sinceră şi îmi asum absolut tot ceea ce fac. Important este să mă simt bine în propria piele, iar dacă simt că o intervenţie chirurgicală îmi poate oferi acest lucru, atunci de ce nu?”, a mai spus ea.

„Nu este o ruşine să mergi într-un sexshop, la ginecolog sau să cumperi prezervative şi anticoncepţionale. Sexualitatea face parte din vieţile noastre. Acum depinde de fiecare cum profită şi se foloseşte de ea. Dacă ruşinea împiedică pe cineva să intre într-un sexshop, să nu uite că există şi magazine online de unde pot achiziţiona cadouri sau atenţii pentru persoana iubită”, a mai precizat bruneta.

www.cancan.ro

DISTRIBUIȚI