Acasă Mioritic Sorina de la trupa Senzual nu spune „nu” unui pictorial nud

Sorina de la trupa Senzual nu spune „nu” unui pictorial nud

195
4
DISTRIBUIȚI

Sorina, bruneta trupei Senzual, este constienta de faptul ca fizicul sau este un atu puternic in cariera muzicala, insa considera ca frumusetea nu este suficienta pentru a reusi. Cu toate acestea, bruneta a marturisit in interviul luat de eMulte.ro ca in viitor, daca va fi cazul, va apela si la operatii estetice pentru a se simti bine in propria piele.

sorina_senzualeMulte.ro: Esti foarte tanara si sexy. In ce masura depinde cariera muzicala de aspectul fizic?

Sorina Senzual: In primul rand multumesc de complimente, iar in cel de-al doilea rand, in cazul meu exista un singur raspuns:  un aspect fizic placut potenteaza o cariera muzicala de succes. Nu este o noutate pentru nimeni ca avand un fizic ingrijit ti se pot deschide mai usor unele portite, insa fara multe alte calitati ti se pot inchide la fel de usor! Si asta pentru ca un aspect fizic placut este necesar dar nu si suficient pentru a avea o cariera muzicala de success.

eMulte.ro: Cum te vezi peste 10- 15 ani? Ai de gand sa apelezi la operatii estetice?

S.S: Tind sa cred ca am “provizii puternice” pentru inca cel putin 50 de ani de acum incolo. Am mai spus si o repet, senzualitatea o detine cel care, pe langa un aspect fizic atragator, are o anumita atitudine, emotie, energie. Pana in acest moment nu am nici o operatie estetica, iar in cazul in care voi recurge la astfel de tratamente voi recunoaste. Important este sa te simti bine in propria piele, iar daca o interventie chirurgicala crezi ca iti poate oferi  acest lucru, atunci de ce nu?

eMulte.ro: Cand esti pe scena, ce iti place mai mult?

S.S.: Exact faptul ca sunt pe scena.  In acele  momente uit de factori externi, cum ar fi: ma doare capul, am necazuri acasa, nu imi sta costumul, imi cade breteaua de la sutien, pentru ca publicul este cel mai important; fara el degeaba ar exista scena.

eMulte.ro: Ce inseamna sa ai o voce si un stil muzical senzual?

S.S.: Stilul muzical senzual este cel care desfată toate simturile. El este mai degraba o stare de spirit pe care o transmit prin voce, look, atitudine, dans si stil muzical abordat.

sorina senzualeMulte.ro: Te consideri materialista?

S.S.: Fericirea nu este egala cu bogatia, insa lucrurile materiale iti fac viata mai usoara, avand astfel timp sa simti fericirea. Nu sunt preocupata excesiv de castiguri materiale dar sunt interesata de o cariera lunga, oferindu-mi astfel viata pe care mi-o doresc .

eMulte.ro: Cum trebuie sa fie barbatul ideal pentru tine? A aparut in viata ta, sau inca il astepti?

S.S: Nu mi-am creat pana acum un prototip de barbat ideal. Recunosc ca materia dragoste  nu a existat in orarul vietii mele de pana acum, iar daca era, cred ca ramaneam corijenta… Totusi vreau sa cred ca barbatul ideal este acela pe care il iubesc si care ma iubeste, pentru ca avand aceste ingrediente restul ar trebui sa vina de la sine, referindu-ma aici  la intelegere, incredere, sinceritate  si respect.

eMulte.ro: La ce varsta ai avut prima experienta sexuala?

S.S: Prima experianta sexuala, ca si celelalte de altfel, nu tine de varsta, ci de simturi. Am fost intotdeauna o persoana cu capul pe umeri incercand sa-mi fac impresii bune dupa orice fel de experienta a vietii .

eMulte.ro: Ce parere ai despre aventurile de-o noapte?

S.S: Desi expresia “mai bine sa regreti ce ai facut, decat sa regreti ceea ce nu ai facut” este una potrivita filosofiei mele despre viata, totusi nu am trait o astfel de experienta pana in acest moment. Pasiunea arzatoare nu este interzisa  si dupa ce scanteia dintre doua persoane s-a aprins, poate sa arda in continuare intr-o frumoasa relatie.

eMulte.ro: Esti pasionata de senzatii tari? Cum iti potolesti setea de adrenalina?

S.S: Insasi cariera pe care mi-am ales-o este o senzatie tare in care trebuie sa raman insetata de adrenalina !

eMulte.ro: Care este cea mai jenanta situatie in care ai fost si cum ai iesit din ea?

S.S: Pentru mine nu exista situatie jenanta, mai degraba jenant ar fi felul incorect prin care ies dintr-un moment dificil.  La cat de energica si repezita sunt, mi se intampla des sa ma lovesc de obiecte (sau ele sa ma loveasca pe mine fara nici un motiv :)) , sa ma impiedic in public,  sau sa ma balbai in interviuri si emisiuni. Toate acestea trebuiesc tratate cu zambetul pe buze si in acelasi timp constientizate si indreptate .

eMulte.ro: Pentru o suma „corecta”, ai poza intr-o revista pentru barbati? Care este suma corecta?

S.S: Niciodata nu spun niciodata, pentru ca Cineva e acolo sus si imi poate pregati ceva ce ma va suprinde !

Foto: Radu Baron

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII