Acasă Mioritic Sorin Oprescu: „Amelia Antoniu nu trebuie să nască în România!”

Sorin Oprescu: „Amelia Antoniu nu trebuie să nască în România!”

31
0
DISTRIBUIȚI

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, de profesie medic, nu ar sfătui-o pe Amelia Antoniu să nască în ţară.

Prim-solista Teatrului de Operetă a trecut printr-o experienţă tragică, iar, în acest context, medicul Oprescu consideră că ar trebui să excludă varianta amelia-antoniuunui spital din România. „Bolnavul hotărăşte ce vrea să facă, unde vrea să fie tratat. Hotărârea e luată de mai multe elemente, de exemplu, de locul geografic unde se află spitalul”, a spus Victor Ciutacu, în cadrul emisiunii sale, „Vorbe Grele”, însă a fost combătut imediat de Sorin Oprescu: „Exclus! Mai ales după ce a trecut prin ce a trecut”.

Amelia Antoniu a fost la un pas de moarte după ce a contractat o bacterieîn spital. Soprana a trecut prin câteva luni groaznice, dar, din fericire, a reuşit să urce din nou pe scenă. Faptul că este însărcinată în trei luni a bucurat-o pe artistă şi pe soţul ei, dar, totodată, au şi un motiv de îngrijorare. Unde va naşte?

„Mă interesează oraşul ca patrimoniu şi cetăţenii lui, de a nu fi afectaţi de aceste lucruri. Au destule griji pentru a intra într-un conflict din acesta. Sărăcia e universal valabilă şi să te ferească Dumnezeu de omul care nu mai are ce pierde”, a comentat Primarul Capitalei

www.cancan.ro

DISTRIBUIȚI