Acasă Mioritic Sophia a aniversat 30 de ani in Sardinia

Sophia a aniversat 30 de ani in Sardinia

144
1
DISTRIBUIȚI

Sophia a aniversat implinirea celor 30 de ani in Sardinia, si a avut o petrecere care a durat mai ceva ca-n povesti, nu trei zile si trei nopti, ci trei saptamani.

sophia-sardiniaCantareata a plecat initial pentru a celebra acolo ziua tatalui ei, apoi a ramas sa o celebreze si pe a ei. „Am plecat pentru trei zile si am stat trei saptamani, ma simteam acolo ca acasa, am intalnit oameni calzi, primitori, veseli, care lasasera acasa criza si apasarile zilnice, care se bucurau de fiecare apus de soare, de fiecare pahar de vin baut pe o terasa, de o cina delicioasa, de un zambet. A fost o cura benefica sufletului meu, sa nu mai vad in jur apasare, sa ma rup de tot si de toate. Cred ca a fost una dintre cele mai frumoase aniversari din viata mea, mai ales ca parintii mi-au facut o surpriza minunata, au adus-o acolo in ziua aniversarii pe prietena mea din copilarie”.

Sampania a curs in valuri la un local de lux si au petrecut pana dimineata, nu doar o seara, ci multe, fara numar. „Am locuit pe o colina, era o combinatie de padure si mare, absolut fermecatoare, un pesaj care iti taia rasuflarea, noaptea auzeam porcii mistreti care bantuiau in voi, din fericire ziua nu prea ieseau la plimbare”. Vacanta de trei saptamani a fost cadoul parintilor ei pentru aniversarea ei. „M-as putea muta acolo, chiar ma gandesc la asta”, a declarat Sophia.

DISTRIBUIȚI