Acasă Mioritic Smiley, pilot de raliu off-road

Smiley, pilot de raliu off-road

204
1
DISTRIBUIȚI

Smiley va fi pilot de raliu off-road pentru o zi sambata, la Pro Motor.

smileyPe cat de talentat este elevul de pilotaj pea tat de talentat va fi si profesorul lui. Pilotul Claudiu David va veni special de la munte ca sa-l invete pe Smiley cum sa conduca Mercedesul sau GLK pe teren accidentat. Astfel ca Roxana Ciuhulescu ii va duce pe cei trei: Smiley, Claudiu si GLK la parcul off road Peris. Chiar daca il conduce de ceva timp, Smiley va descoperi noi valente ale GLK-ului sau chiar si pe teren accidentat.  Astfel ca artistul va ramane cu gura cascata cand va ramane cu o roata sau chiar cu doua in aer, cocotat pe dealuri sau cu nasul in jos pe pante de 60 de grade inclinatie.

Asa cum GLK-ul va fi o revelatie pentru Smiley si Smiley va fi o revelatie pentru pilotul Claudiu David care il va descoperi ca un sufer cu foarte mult talent si in situatii de criza. Si cum escapada fara peripetii este ca nunta fara lautari, Smiley si Claudiu vor ramane intepeniti pe burta masinii, insa intreaga echipa Pro Motor le va sari in ajutor si va pune mana de la mana sa scoata GLK-ul din necaz.

Cu ocazia intalnirii cu off-road-ul si cu provocarile Pro Motor, Smiley va invata sa conduca Mercedes-ul sau GLK si manual, ba chiar sa foloseasca padelele de la volan, el fiind obisnuit sa conduca doar in modul automat.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net Pitzipoance[punct]net