Acasă Mioritic Simona Sensual: „Petrecerea Playboy, Royal Candy, a semanat cu un targ pentru...

Simona Sensual: „Petrecerea Playboy, Royal Candy, a semanat cu un targ pentru prostituate”

191
2
DISTRIBUIȚI

simona sensualSimona Sensual face parte dintre cei care au plecat dezamagiti de la petrecerea Playboy Mansion. Evenimentul organizat la Palatul Snagov, a carui invitata de onoare a fost bomba sexy Pamela Anderson, i-a lasat un gust amar Simonei.

Specialitatile culinare si bautura fina cu care coordonatorii petrecerii Playboy i-au primit pe invitati nu au reusit sa o multumeasca pe Simona Sensual. „Am fost foarte dezamagita. A fost o organizare dezastruoasa. Evenimentul Playboy a semanat mai degraba cu un targ pentru prostituate”, a declarat Simona pentru eMulte.ro. Aceasta a fost socata de romancele alese sa incalzeasca atmosfera la petrecerea exclusivista de la Palatul Snagov si nu a uitat sa puncteze: „A fost plin de fete ieftine, vai mama lor! Si licitatia pentru Pamela Anderson mi s-a parut ca o invitatie la bordel”.

Simona a fost printre putinii care au reusit sa stea langa bomba sexy si chiar sa schimbe cateva vorbe cu ea. „I-am spus ca mi-am dorit sa o cunosc si ca ma bucur ca am avut ocazia sa o vad in carne si oase. Pamela este bine pentru varsta ei, nu stiu ce trucuri foloseste, insa ii reusesc. Probabil ca e plina de plastic si retusuri, iar daca ar renunta la ele, nu ar mai  arata asa”, a concluzionat blonda.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII