Acasă Mioritic Simona Sensual isi lanseaza a doua colectie de rochii

Simona Sensual isi lanseaza a doua colectie de rochii

64
0
DISTRIBUIȚI

Simona Sensual este o persoana ocupata. Picteaza icoane, preda lectii de fitness, dar creeaza si rochii, caci este pasionata de design vestimentar.

Pana cand va scoate pe piata DVD-ul cu lectiile de fitness pe care il pregateste de ceva timp, Simona Sensual a mai terminat o colectie de rochii pe care urmeaza sa o lanseze saptamana viitoare, poate chiar in cadrul emisiunii „Un show pacatos”, unde ea este reporter, dar si intr-o discoteca.

„Ma pregatesc sa-mi lansez a doua colectie de rochii, care se va numi „Preciouss Collection”. Rochiile sunt create dupa ideile mele. De un an de zile sunt pasionata de asa ceva, iar saptamana viitoare pregatesc a doua prezentare”, spune Simona pentru Showbiz. ro. Rochiile pe care Simona Sensual le creeaza sunt destul de scumpe, iar colectia pe care o va lansa va contine zece astfel de modele. Speram ca „Sensuala” isi va tine rochiile departe de coltii patrupedului sau, care are o placere aparte sa-i roada hainele stapanei sale. Dupa ce va scapa de stresul lansarii noii sale colectii de rochii, vedeta va pleca la Dubai cu gasca ei de prietene.

www.showbiz.ro

DISTRIBUIȚI