Acasă Mioritic Simona Gherghe „face curat” la Acces Direct

Simona Gherghe „face curat” la Acces Direct

43
0
DISTRIBUIȚI

In prima sedinta pe care a avut-o cu echipa emisiunii „Acces Direct”, prezentatoarea Simona Gherghe si-a anuntat intentia de a renunta la subiectele scandaloase si la invitatii cu apetit pentru taraboi, precum Nikita, Tarky sau Magda Ciumac.

Inlocuirea lui Madalin Ionescu din functia de prezentator al emisiunii „Acces Direct” si numirea Simonei Gherghe a atras modificari importante in formatul show-ului de la Antena 1. Potrivit unor surse din postul din Baneasa, in prima sedinta pe care a avut-o cu echipa emisiunii, ieri dupa-amiaza, fosta stirista a anuntat ca va „spala” productia pe care a preluat-o. Se pare ca aceasta igienizare se refera in special la subiectele de scandal, care nu vor mai fi pe agenda emisiunii incepand cu acest sezon. Asta presupune, implicit, restrictionarea permanenta a anumitor personaje de la invitatiile in studio. Printre cei vizati se numara Nikita, Tarky, Magda Ciumac si altii ca ei, care obisnuiesc sa faca scandal in direct, atragand avertismente si amenzi pentru post din partea CNA.
O alta schimbare facuta de Simona, pe langa cele care vizeaza subiectele, este cea de decor. Conform informatiilor noastre, ieri au inceput reamenajarile in studioul din zona 1 Mai, din care se transmite emisiunea.

www.cancan.ro

DISTRIBUIȚI