Acasă Mioritic Silvius Prigoana, la botez, alaturi de o femeie maritata

Silvius Prigoana, la botez, alaturi de o femeie maritata

119
0
DISTRIBUIȚI

Silvius Prigoana s-a saturat de prospaturi si a inceput sa dea iama in femei maritate.

Sambata trecuta, la botezul mezinului familiei Prigoana care a avut loc la Constanta, Silvius, a venit insotit de tanara Andreea Elefterescu, pare-se o noua cucerire de-a lui, in varsta de 23 de ani. Parintii neobositului cuceritor au fost oarecum mirati de prezenta acesteia la botez, surse declarand pentru eMulte.ro ca tanara chiar a fost apostrofata de catre deputat: „Ce cauti tu aici, ai venit sa-ti faci nume pe seama lui Silvius?”. Banuielile lui Silviu Prigoana s-au adeverit, pentru ca eMulte.ro a aflat in EXCLUSIVITATE ca Andreea Elefterescu este o femeie casatorita cu un barbat de culoare.

Silvius Prigoana a fost foarte mandru de cucerirea lui, dupa botez, acestia indreptandu-se catre un club de fite din statiunea Mamaia, iar tanara parea foarte fericita sa se afle la bratul unuia dintre mostenitorii familiei Prigoana!

In timpul botezului, Andreea Elefterescu a fost vazuta petrecand mult timp la telefon, ea scuzandu-se ca este tinuta de vorba de niste amici, insa, se pare ca tanara ar fi vorbit chiar cu sotul, care, bineinteles ca nu stia ca aceasta este la un botez, si nici ca e insotita de Silvius Prigoana.

DISTRIBUIȚI