Acasă Mioritic Silvia (Pin-Up Girls), primul sarut public cu actorul Daniel Dinca

Silvia (Pin-Up Girls), primul sarut public cu actorul Daniel Dinca

112
0
DISTRIBUIȚI

Silvia Stancu Pin-Up Girls 2Silvia Stancu, cantareata cu voce de aur din trupa Pin-Up Girls, isi face joi debutul ca actrita intr-o piesa de teatru ce va avea loc la <La Scena>. Intitulata „200 tigarete”, piesa prezinta cinci povesti de dragoste ale unor adolescenti care se pregatesc, concomitent, sa ajunga la o petrecere de Revelion. Descopera insa pe parcurs ca nutresc sentimente de dragoste pentru prietenii lor. Tinerii jongleaza cu sentimentele, singuratatea si nevrozele. In cautare de iubire sau sex fugar, ei aluneca prin fum de tigara pe strazile Bucurestiului, in seara de anul nou, iar tentatiile si intamplarile neprevazute se ivesc la fiecare pas. O comedie cu simtire intensa, plasata in secolul vitezei cand relatiile se leaga greu, dar se desfac usor.

Silvia Stancu interpreteaza rolul Laurei si se va saruta pentru prima data in public, cu aceasta ocazie, cu actorul Daniel Dinca. Piesa este o adaptare dupa romanul cu acelasi titlu, scris de Shana Larsen, autoare cu care Silvia Stancu are deja o relatie de prietenie. „Am vorbit cu Shana, i-am spus ca urmeaza sa avem premiera dupa lucrarea ei si s-a declarat foarte incantata. Ne-a urat bafta. Aceasta piesa de teatru reprezinta debutul meu ca actrita. Sunt foarte emotionata, putin panicata. Dar sunt foarte fericita ca fac parte din acest proiect pentru ca sunt inconjurata de oameni minunati. Printre ei, profesoara mea si, in acelasi timp, regizoarea Ramona Iacov”.

Pin-Up Girls 200 tigareteSilvia Stancu a terminat anul doi al Facultatii Artele Spectacolului (Teatru) din cadrul Universitatii Hyperion si a avut examenul final la Teatrul Nottara unde a fost evaluata de o comisie formata din mari nume din teatru: Geo Saizescu, Eusebiu Stefanescu, dar si profesoarele ei, Ruxandra Sireteanu si Ramona Iacob. „Vreau sa fac teatru pentru ca ma ajuta sa cunosc oamenii, dar mai ales sa ma cunosc pe mine. Actoria este o profesie complexa, unica si cred ca te ajuta foarte mult in cautarea adevarului. Cel mai mult imi place ca poti sa traiesti mai multe povesti, chiar mai multe vieti prin intermediul personajelor pe care le interpretezi. Consider ca un actor complet este acela care poate sa cante, sa danseze si sa creeze personaje. Este nevoie de toate ingredientele pentru a face performanta si cred ca mai este nevoie si de sinceritate si de un suflet cat mai curat. Visez sa reusesc sa las ceva in urma mea, ceva pentru care oamenii sa-si aminteasca cu drag de mine. Nu-mi doresc sa ajung la Hollywood, dar vreau sa ajung o actrita remarcabila in Romania”, declara Silvia. Dupa ani buni in care au evoluat ca trupa Bordo, Silvia Stancu si cea mai buna prietena a ei, Angi Muresan, au lansat in urma cu doua luni proiectul muzical „Pin-Up Girls”, iar prima piesa, „You” este considerata una din cele mai bune compozitii pop de anul acesta.

DISTRIBUIȚI