Acasă Mioritic Sexy-corespondenta Antenei 1 isi insala iubitul cu colegul ei?

Sexy-corespondenta Antenei 1 isi insala iubitul cu colegul ei?

145
1
DISTRIBUIȚI

Nicolle Stanese are “Liber la vacanta”. Si nu ne referim doar la numele emisiunii matinale pe care sexy-corespondenta de la Antena 1 o prezinta de cateva saptamani, in absenta consacratilor Razvan si Dani.

nicolle-bun-interiorEi bine, frumoasa Nicolle are “liber” si la iubire, fiind recent surprinsa de paparazzii de la Spy in ipostaze tandre, alaturi de colegul ei de matinal, Alex Stanciu.

Si asta nu ar fi nimic, doar ca sexoasa bruneta are de cativa ani o relatie cu Adrian Bibu, nimeni altul decat directorul de marketing de la Antena 1 Sibiu.

Cum insa partenerul ei de viata a ramas in provincie, ocupat cu bunul mers al postului de televiziune local, Nicolle a profitat de acest lucru si s-a apropiat dubios de mult de colegul ei de la “Liber la vacanta”, cei doi fiind surprinsi in timpul unei plimbari, tinandu-se de gat ca doi indragostiti.

Ce va avea de spus iubitul oficial?! Ramane de vazut. Nu ar fi exclus totusi ca, in aceste conditii, sa nu o mai vedem pe focoasa Nicolle facand corespondente din Sibiu, din toamna…

www.stl.ro

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU