Acasă Mioritic Simona Sensual, Andreea Mantea, Liviu Varciu si Mihai Petre la munca de...

Simona Sensual, Andreea Mantea, Liviu Varciu si Mihai Petre la munca de jos

277
2
DISTRIBUIȚI

serviti va rogAventura “Serviti, va rog” din Delta Dunarii continua cu alte patru vedete “chinuite” de Nea Marin in vazul telespectatorilor Pro Tv vineri si sambata seara, de la 20.30, la Pro Tv. Aliniati la apelul clientilor pensiunii, Andreea Mantea, Simona Sensual, Mihai Petre si Liviu Varciu vor oferi telespectatorilor care viseaza la vacanta, un adevarat spectacol printre undite, stufaris, pesti, animale de curte, mancaruri si alte responsabilitati. Misiunea lor nu este deloc o joaca, pentru ca ei trebuie sa aiba grija de clientii pensiunii, trebuie sa faca in asa fel incat cele cateva zile de vacanta sa fie perfecte pentru turisti: mancare gustoasa, peste proaspat, pensiune curata, divertisment asigurat, dar si o gospodarie impecabila.

simona sensual servitiSimonei Sensual treburile din gospodarie ii vor intinde nervii la maxim si va evada din Delta. Dupa ce va fi nevoita sa dea la peste, ceea ce nu-i iese, sa curete peste, ceea ce i se pare infernal, sa gateasca punand un kg de sare la o mancare, sa dea la animale ceea ce o ingretoseaza, Simona considera mult mai placut sa stea pe sezlong, sa faca zeci de dusuri pe zi sau orice altceva decat sa munceasca. Cand toate sarcinile date de Nea Marin o vor coplesi de-a dreptul, Simona intr-un gest de impulsivitate, se va urca intr-o barca, il va mitui pe barcaragiu si va scapa ajungand pe teren neutru, la Tulcea.

andreea mantea servitiCu toate ca ii e frica de apa si de barca, Andreea Mantea va incerca sa treaca peste temeri si sa fie o gazda perfecta. Va spala mai multe vase decat si-a imaginat vreodata ca exista la o pensiune, va gati, va avea grija de animale, va merge la pescuit si de peste, dar si de broaste, va curata si va gati pestele, insa se va remarca de-a dreptul la ingrijitul copiilor. Andreea se va juca mult cu toti copiii din pensiune care o asculta si sunt mereu dupa ea, le va canta si ii va adormi leganandu-i si mangaindu-i, asa ca turistii parinti vor si uita ca au venit in vacanta cu copiii lor.

De cum vor ajunge clientii, Mihai Petre va incerca sa-i cucereasca, le va pune coronite din salcii pe cap si va incerca sa le creeze toate conditiile pentru a avea o vacanta de vis. Nu va sta nicio clipa, iar sarcinile lui Nea Marin vor fi lege pentru el, oricat de dificile ar parea la inceput. Va conduce barca, va incerca sa prinda peste, va dansa si va invata satenii sa danseze pentru peste, va face prajitura lui preferata cu branza si mascarpone dupa reteta sotiei lui, Elwira, va mulge vaca, o va scoate la pascut, va afuma pestele, va culege musetel, va pescui broaste si va face in premiera in viata lui ce nu credea vreodata sa va putea: va calca rufe.

Nabadaiosul Liviu Varciu va ajunge chiar sa fie legat de caruta drept pedeapsa de catre Nea Marin din cauza ispravilor facute. Chiar daca va gati un bors de peste delicios si multe alte bucate savurate de toti clientii, Liviu se va tot ciondani ba cu Simona, ba cu Nea Marin, ba cu Mihai Petre si va face tot felul de giumbuslucuri. Va sari din barca, iar Mihai Petre il va pune sa danseze pentru a-l lasa sa se urce din nou, o va speria pe Andreea Mantea intorcand brusc barca in timp ce erau la pescuit, va intra in jacuzzi si se va racori cu o bere in timp ce ar fi trebuit sa serveasca masa clientilor. Drept pedeapsa Nea Marin il va bate pe Liviu cu crengi de salcie si il va lega de caruta, iar ca replica, Liviu se va comporta ca atare si il va musca pe cel care il chinuie de zile intregi cu tot felul de misiuni imposibile.

2 COMENTARII