Acasă Mioritic Sanziana Buruiana si-a donat hainele vechi

Sanziana Buruiana si-a donat hainele vechi

165
1
DISTRIBUIȚI

De multe ori frumusetea exterioara devine insesizabila in fata unui gest nobil si e clar ca atunci cand faci lucruri bune esti cu mult mai apreciat de cei din jur.

Cu acest lucru pare a fi de acord si  Sanziana Buruiana care a fost surprinsa zilele trecute de eMulte.ro in timp ce dona cateva pungi de haine unor fete nevoiase din zona Garii de Nord.

Fosta pupaza a lui Bahmu a fost acostata la semafor de una dintre persoanele care isi fac veacul in zona garii. Rugamintile insistente ale fetei pentru ceva maruntis, adresate Sanzianei prin geamul autoturismului,  nu au ramas fara ecou. Fara sa stea prea mult pe ganduri, Sanziana a tras pe dreapta, a coborat din masina si s-a indreptat catre portbagaj, de unde a scos cateva sacose pline cu haine. Imediat, langa ea, amatorii de chilipiruri au inceput sa se adune in speranta ca vor capata cate ceva. Sanziana a scos hainele si a incercat sa le imparta in mod egal, a primit cateva multumiri,  dupa care s-a urcat in masina  si a demarat in tromba, in aplauzele catorva taximetristi care au apreciat gestul ei. Martori fara voie la gestul Sanzianei, soferii de taxi au felicitat-o pe blonda pentru gestul facut, ignorand chiar si decolteul ei… generos!

DISTRIBUIȚI